Jeg på slankekur?! Da har jeg virkelig gått glipp av noe…

Så var februarbursdagen over for i år, og jubilanten som ble 50 + var riktig så fornøyd. Det skulle jo egentlig bare mangle, for med så hyggelige gjester, god mat og tradisjonelle kaker, kunne det vel ikke mangle stort! 

Dere vet jo fra før at jeg er veldig glad i disse formene, for jeg kan slenge oppi de ingrediensene jeg har lyst på der og da, for så å håpe på det beste. Når jeg venter gjester derimot, er dette en risk å ta, så denne gangen safet jeg det igjennom ved å bruke en sikker innertier; “Kyllingform” eller “Arvekylling” som den også blir kalt. Opprinnelig kommer denne forma fra “Fru Timian”, og lykkelig er jeg for at hun har delt nettopp denne! Jeg feilberegnet litt på sausen fordi at jeg var redd for at retten skulle bli for tørr. Den bekymringen kunne jeg spart meg for…. Mye væske til tross, maten ble godt mottatt av både bursdagsmann og gjester.

På kakebordet var det en lett blanding av høy- og lavkarbo, med overvekt av høykarbo. Jeg liker tanken ved at ikke alt må se så flott og fancy ut, og at man faktisk kan servere en helt vanlig langpannekake uten å skjemmes for at den hverken ligner Spiderman eller Barbie. Ikke det at Glenn hadde foretrukket noen av disse to, men  poenget er at selskapet ikke blir bedre om du velger å bruke 1- eller 5 timer på en kake. Effektivitet!! Her i huset ble det altså en tradisjonell- men veldig hyggelig feiring og start på årets vinterferie i går.  

Lurer du på hvordan suksessterta smakte, så hadde ingen av gjestene visst at denne var lavkarbo om jeg ikke hadde sagt det! Ingen sak å være i bursdag når det finnes alternativer sier jeg bare! Da nyter man smaken av det man har “lov” lov til-  og synet av alt det andre;) Skal jeg fortsette ned i vekt, så må jeg faktisk tåle synet av matvarer jeg ikke skal ha. Veldig vanskelig å gå ned, om jeg setter meg ned og griner over alt jeg ikke kan få. Mye bedre å virkelig nyte alle alternativene som finnes, som slettes ikke bekrefter følelsen av å være med på noen som helst slankekur!

 

FACEBOOK

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg