Rynker til besvær

-annonse

Det er ikke til å stikke under en stol at dette her med vektnedgang byr på noen uante problemstillinger. Nå er jeg relativt heldig utstyrt med hud som etter 3 fødsler har vent seg til å å tøye seg ut for så å trekke seg tilbake uten å etterlate meg som en skrumpet rosin, men et annet problem har ringt på og meldt sin ankomst; RYNKER!!

Nå er nok ikke jeg ei jente av den mest forfengelige typen. Etter å ha født to og et halvt barn (forklarer akkurat det der senere) hadde jeg nok i utgangspunktet kunne leve med både strekkmerker og litt løs hud, men nå kan jeg altså ikke gi ungene skylda for dette her problemet som ikke er tilstede. Men rynkene!?! En skulle jo tru at alt som skjer i hverdagen min er med på å skape både grå hår og rynker, men akkurat i dette tilfellet så diagnostiserer jeg meg selv med “rynker på grunn av manglende underhudsfett i ansiktet”. Ja, ungene er gærne til tider, men ikke SÅ gærne liksom… Hehe…

 

I dag har jeg derfor unnet meg en skikkelig velværemorgen, hvor jeg har angrepet smile- og undrerynkene på best mulig vis! Ikke vet jeg om disse produktene funker, og jeg må nok bruke de mer enn en dag for å se om det faktisk kan gi resultater. Uansett, det er verdt et forsøk, og begaheglig var det!

 

I et middels langt liv hvor SPENOL har vært den viktigste fuktighetskilden for huden min, må jeg jo si det er relativt spennende å nå åpne opp muligheten for  å prøve noe nytt, hehe! Det finnes helt sikkert produkter som funker godt, og i dag og tiden framover har og skal jeg altså bruke noen minutter hver dag for teste ut produkter fra It Works!. Som sagt går ikke livet mitt til grunne på grunn av noen rynker, men siden kiloene begynner å dra seg av, så koster det ikke noe å prøve å hjelpe huden litt.  

 

 

Ringer og poser under øynene er noe vi alle kjenner til. Hos meg dukker disse opp i perioder hvor jeg sover dårlig, og kanskje har litt for mye å tenke på. Lip & Eye skal være bra for både rynker og poser under øynene. Kun en liten dråpe skal være nok, så selv om tuben er relativt liten, gjetter jeg på at jeg kommer til å ha den en god stund. Kremen er litt sånn gel-aktig, så den er enkel å påføre og trekker seg raskt inn i huden. Deilig!

 

Siden jeg aldri har fått utmerkelsen “verdensmester i hudpleie”, går jeg nok inn under kategorien kvinner med “tørr hud”. I dag kunne jeg derfor føle et snev av god samvittighet, da jeg i min ville fantasi hørte huden juble over endelig tilført fuktighet… Herlighet… når jeg tenker meg om er det ikke rart rynkene har kommet vettu… 😉

Som en sjokkbehandling i tillegg til øyekremen, har jeg i dag testet å påføre en rynkekrem som heter WOW over denne eye-lip-saken. Denne skal ha en hurtigvirkende effekt og skal vare i 7-8 timer. Jeg forstår nå hvorfor de har gitt produktet WOW, for skal jeg være helt ærlig så fikk jeg en litt sånn WOW-følelse etter å ha smurt det på. Du får en litt sånn face-lift-følelse (uten at jeg egentlig vet hvordan det kjennes, hehe), og ansiktet blir litt stivt som om du har på en tynn ansiktsmaske. Blir spennende å se hvor lenge denne følelsen varer! Disse små posene selges i en eske med 30 stk. Gleder meg til å se om dette virkelig funker som det annonseres for, isåfall vil den hjelpe mange kvinner i irritasjonsnød der ute, hehe… Wow!

Sist men ikke minst (egentlig først) bestod  velværestunden av en 45 minutters behandling av hele ansiktet i går etter kveldsdusjen. Jeg må jo si jeg var en smule skeptisk til å forholde meg i ro såpass lenge, men du verden så deilig det var når jeg tillot meg å kjenne etter! Facial ansiktsmaske var akkurat hva jeg trengte i går kveld, og at den tørre huden fikk rikelig med fuktighet samtidig som jeg fikk slappet av, så jeg på som en skikkelig bonus! Ungene lurte på om mamma hadde blitt et spøkelse, og hadde dere sett meg så er det stor sjanse for at dere hadde vært enig, haha! Godt var det, og huden holdt seg faltisk fuktig og fin helt fram til morgenen. Kan hende den kommer til å virke enda lenger, det gjenstår å se.

Ønsker du å teste disse produktene, anbefaler jeg deg å ta kontakt med Gry Anita Ness i DENNE facebookgruppen. Sjekk ut disse + flere andre produkter i linkene over, send henne en melding og oppgi kodeordet “outdoorkids”. Da skal du ikke se bort i bra at du kan få produktene litt billige etterhvert;)

Ønsker deg en avslappende og god tirsdag- fordi du fortjener det!

Tine

FACEBOOK
 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg