Kunne ikke fått en bedre avslutning på denne dagen!

På den siste vinterferiedagen, syntes ungene de hadde fått nok frisk luft. I dag ville de finne på noe annet! Her i huset elsker jo ungene alle slags uteaktiviteter, men i dag fristet det med et besøk på Eventyrfabrikken. Kan ikke huske sist vi var der, så ok. Dit skulle vi dra!

Med veska full av godsaker både til meg selv og ungene, reiste vi avgårde. Nå kjører jo jeg elbil, og det byr på noen utfordringer nå på vinteren. Med ett ladestopp på vei ned kom vi omsider fram, og med armbåndet på plass, forsvant ungene før jeg fikk satt rumpa nedpå. Gøy!


Fant meg heldigvis en ok plass å sitte på, og i siste sekund før vi reiste husket jeg på bok nr.25 i serien “I krig og kjærlighet”. Når vi først reiser til et slikt sted så blir vi gjerne noen timer, så her gjaldt det å være godt forberedt! Det eneste jeg manglet var et godt ullpledd, for som dere vet så fryser jeg vettet av meg om dagen og venter på sol og varme… Brrr!

 

På steder som dette er det jo ikke akkurat lavkarbo som gjelder. Dette vet jeg nå, så med ostekuler, fleskesvor, pepsi max og sukkerfri sjokolade var jeg godt forspent kan du si! Timene fløy, og mens ungene storkoste seg, hadde mora det slettes ikke verst der ho satt i den flotte kusofaen ho heller;) 

 

 

Før vi reiste hjem fikk jeg tatt en snartur innom den gode farmora mi på heimen. Til min store glede kunne jeg fastslå at ho var i bedre form i dag. Feberen var borte og ho hadde kommet seg opp av senga. Det var slettes ikke trivelig å se ho syk her om dagen, så måten den lille dama strålte på når jeg kom dit i dag var et fantastisk øyeblikk. Håper nå litt medisiner, mat og drikke vil gjøre susen. Ho fortjener kun det beste, og ved å se henne slik- kunne jeg ikke fått en bedre avslutning på dagen!
Det artige bildet under, er fra bursdagen vår i mars i fjor.
<3 Vakreste farmor <3

 

 

FACEBOOK

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg