Fra XL til M

I dag er det lørdag, og som de fleste andre barn er det en ting som opptar mine mer enn noe annet denne dagen. Lørdagsgodt! Det var liten vits i å strekke denne tiden noe særlig lenge, så når alle tre forventningsfulle satt der og ventet, var det på høy tid at mora kom seg ut av pysjen ho også. 

Vel inne på soverommet steg den hyggelige frustrasjonen over at svært få plagg satt pent på meg lenger. Et luksusproblem! Plagg etter plagg ble lagt bort, og liksom frustrert som jeg var, gikk jeg ut i stua og sa til min kjære at “dette går faktisk ikke mer!”. Nei, så gjorde det ikke det. Tiden var inne for å fornye garderoben, men jeg kjente jeg gruet meg. 

Altså… er man fornøyd med seg selv, så spiller det absolutt ingen trille hvilken størrelse man bruker. Er man dog IKKE fornøyd sånn som jeg har vært, er ikke handling noe morsomt i det hele tatt. Det er et mareritt, skal jeg være ærlig. Å måtte raske med seg klær som bare passer, er ganske anderledes enn å prøve og handle klær man faktisk liker. XL-angsten gnagde nok mer enn jeg ville innse…

Vel framme på handlesenteret, utstyrte jeg ungene med egne penger, og den eldste fikk ansvaret for å geleide småbrødrene gjennom leke- og godtebutikken mens jeg skulle frese gjennom klesbutikkene. Åh lord! Fantastisk deilig å ha fått slike store unger! For at ikke det skulle bli bomkjøp som forrige gang jeg gjorde et helhjertet forsøk på klesshopping, bestemte jeg meg i dag for å kun se etter størrelsen M i gensere. Passet ikke det fikk det være det samme. I bukser skulle jeg gå fra XXL til L, og hvis ikke det gikk, skulle drittbuksene få lov til å henge igjen der inne på prøverommet og mugne ned i takt med humøret mitt…

For å være på den sikre siden, rasket jeg med meg sikkert 10 genser jeg likte, og bukser i lyseblå, mørkeblå og svart. DET kommer jeg langt med se! Plagg etter plagg ble prøvd, og ganske sjokkert var jeg etter prøverunden da jeg oppdaget at ALT passet! Herlighet! Ikke søren om jeg skulle henge tilbake noe, når ENDELIG jeg fant klær som både PASSET og som jeg LIKTE!!  Alt ble lagt på disken, og hjem kom vi strålende fornøyde både 3 små gullunger og en medium mamma. Yes!! 

Følg meg gjerne på FACEBOOK for å se om jeg klarer resten av veien:)

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg