Sjekk hva jeg fant!

Puh! For en jobb! Det skal sies at denne jobben ville vært ganske så mye enklere om jeg hadde hatt en smule mer orden i sysakene, men når det kommer til klær så går det ganske vilt for seg. Delvis fordi jeg aldri får rotet meg til å kjøpe meg et skikkelig garderobeskap, men også fordi jeg tror jeg mangler litt av dette genet… Spør du Glenn, så er det sistnevnte som får skylden, ikke det manglende garderobeskapet. Hmmm….

Vel, etter handleturen så fikk jeg ånden over meg og kastet meg over klærne med iver og glede. Gamle klær, altså klær som ikke passer meg lenger ble lagt i en søppelsekk, og “nye” klær som er kjøpt inn men aldre brukt fordi de skulle tas vare på til dagen hvor de faktisk passet, ble prøvd og lagt inn i hyllene med stor glede. Litt artig var det at jeg fant flere plagg jeg trodde jeg hadde gitt opp for lengst, for eksempel en kjempefin topp jeg fikk til burdagen av broren og svigerinna mi i mars 2016… Måtte byttes innen april 2016, stod det på lappen. L… også jeg som skulle hatt M… M!!! Ingen skal beskylde meg at jeg ikke har hatt trua gjennom mange år i hvertfall, for da ville denne toppen vært et sårt, glemt kapittel. Nei, den som gir seg er en dritt, haha! Byttelappen er nå klippet av, og jeg gleder meg til endelig å ta den i bruk!

 

Stakkars Glenn. Gjett om han fikk  høre det i går…Kona hans var MEDUIM fornøyd med middagen… hehe!

Adjø, gamle klær. Nå er dere forhåpentligvis på vei til noen nye eiere, for det er jo det som er så fint med gjenbruk. Gjenbruk har nå ført til at jeg har 25 par bukser i skapet, hvorpå alle sitter som skudd. Bukser i alle regnbuens farger. De fleste ser ut som nye, men er kjøpt brukt av venner. Digg! Må nok ha noen flere gensere etter renskingen av skapet i går, men det skal jeg nok snart få gjort noe med;) Medium…

Ha en fin søndag!

 

Følg meg gjerne på FACEBOOK🙂

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg