Lunsjmysteriet…

Det er pussig det der, hvordan ting bare forsvinner uten at en eneste sjel vet hvor det har blitt av… Hmmm… Enten så spøker det her, eller så finnes det noen som synes maten min er så fantastisk god at det smugspises uten innrømmelser. 

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg er lite begeistret for vanlige, nitriste matpakker. Skulle derfor være litt hyggelig mot meg selv og slang sammen er  pizza til middag, hvorpå restene SELVSAGT skulle være med som lunsj dagen etter. Grrr…. Skjønner jeg fra nå av må lage noen skikkelige grønnsaksbomber om jeg skal være sikker på å få beholde maten selv. Intet sett, intet spist… pussige greier altså…

Rakk heldigvis å få knipset et bilde, slik at jeg kan minnes det herlige måltidet når  jeg i morgen antageligvis lider meg gjennom en tørr brisk med nugatti zero til lunsj…. Dersom noen mot formodning skulle få LITT dårlig samvittighet, så KANSKJE jeg får egg i en eller annen form til frokost.  Vi får se da vettu!! 

I mens får jeg ringe alarmselskapet og høre om det finnes overvåkningssystemer spesialdesignet for kjøleskap… 😉

Ønsker du å lage denne pizzaen som jeg som du skjønner anbefaler på det varmeste, så finner du oppskriften til bunnen HER. Fyllet gjør du jo som du vil med, bare sørg for å gjemme den for uvedkommende etter bakst! Hehe!

FACEBOOK

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg