Dette påskeegget har jeg lyst til å gi til DEG <3

Reklame | Sukkerfritt.no

Påsken behøver ikke være proppfull av sukker for å bli bra! I dag har jeg ordnet i stand to slike påskeegg. Ett til meg, og ett til deg:) Hvorfor? Rett og slett fordi jeg er så innmari fornøyd med at akkurat DU er en av de over 2000 som nå følger meg og alt det jeg driver meg på bloggen/facebook. Jeg setter utrolig stor pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg får av dere, og nå ønsker jeg altså å gjøre påsken (om mulig) enda mer smakfull og god for en av dere <3 

Innholdet i egget er sukkerfritt, så du får tenke litt på om du vil ha det selv eller om ønsker å gi det videre til en du synes fortjener en ekstra oppmerksomhet i påsken:) Blir du ikke trukket ut som den heldige, kan du jo ta turen innom Sukkerfritt.no, for det er MYE mer der dette kommer fra!

Sjekk blant annet ut det siste bildet med sjokoladenøttene og appelsinsukkertøy…. Mmm!!! Gjett om jeg skal kose med på fjellet i helgen!? 😉 Dette følger dessverre ikke med i påskeegget jeg gir bort, men det er altså å få tak i i denne nettbutikken. Smaker himmelsk! Nå er bilen pakket full av både påskeegg, ski og lesestoff, for i morgen er det altså ut på tur igjen. Gleder meg til late dager med familien i mye frisk luft!

Legg igjen en kommentar på bloggen eller på FACEBOOKSIDEN min, så trekker jeg en heldig vinner tirsdag 27.mars! 

God påskeferie!

Tine

 

 

 

 

35 kommentarer

Siste innlegg