Jeg gruer meg til i morgen…

Vel hjemme fra fjellturen og vaskemaskinen går varm! Sitter her og tenker over hvordan i all verden vi fikk plass til 5 mennesker, 1 finsk støver, en newfoundlandshund (!), ski, klær, sengetøy, mat og vinterutstyr i en helt vanlig stasjonsvogn!! Herlighet… Tenk at det gikk! 

En annen ting jeg sitter her og tenker på er morgendagen… Det er torsdag og jeg er ikke spent i det hele tatt. Jo, egentlig er jeg litt spent. Spent på hvor mye OPP denne turen har dratt med seg. Med begrensede kokemuligheter, har kroppen fått et aldri så lite karbosjokk disse dagene. Noe kunne jeg nok fått til, men det var praktisk ikke mulig å få til opplegget slik jeg hadde tenkt. Ikke var jeg så veldig flink når jeg kunne heller, hvis jeg skal være HELT ærlig… Jeg bestemte meg tidlig for at denne støyten måtte jeg bare ta, for så å ta jobben med å rette opp i etterkant. Nå er jeg altså vel hjemme igjen. Kjøleskapet er fylt opp, og alt ligger tilrette for en god, kommende lavkarbouke:) 

I stedenfor å deppe, får jeg se på det her som et lite prøveprosjekt. Hvor fort går det rett vest om en ikke skjerper seg!! Ja, så gruer jeg meg skikkelig til i morgen, og du skal bare vite hvor mye jeg har lyst til å lyve om tallene… MEN! Det skal jeg ikke. Alle kan komme i en slik situasjon, og da gjelder det som jeg skriver over her, å rette det inn igjen fort som fy! Starter…. NÅ! Får gjøre  til karbohydratene som minstemann gjorde til køen vi møtte på vei hjemover i dag… Blæ!!

 

Ha en fin kveld <3

FACEBOOK

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg