Pepperbiff med Lavkarbotilbehør <3

Ingen oppskrift akkurat, men allikevel en skikkelig lavkarbobombe av et middagstips jeg ønsker å dele med dere  i dag. Gårsdagens middag var bare helt nydelig, og hva er vel bedre enn en god biff med skikkelig snaddertilbehør på lørdagskvelden? Mmm!

Jeg må si jeg til tider blir en smule lei av å hele tiden skulle tenke over hva jeg dytter inn av matvarer, men når retter som denne dukker opp på tallerken, så kommer liksom motet snikende tilbake. Lavkarbolivet er jo så fantastisk godt, men man MÅ tenke mer enn ellers. Det er bare å ta en titt på de to foregående ukene det, så kommer jeg på at jeg ikke kan gjøre som før. Eller- jeg KAN jo gjøre som før, men da vet jeg hvor det ender også. En lang sommer, og så har jeg rykket tilbake til start. Nei, her er det bare å bite tenna i en god biff litt oftere, så skal vi nok se at jeg kommer meg i mål:)

 

Du trenger:

1 god pepperbiff

Smør til steking

Fersk soff

Squash

Løk

Paprika 

Bernaise

 

 

 

Stek biffen som du vil ha den. Mens kjøttet godgjør seg i panna, kutter du opp grønnsakene i passe store biter, og legger de i panna sammen med kjøttet de siste 10 minuttene av steketiden. Servèr med bernaise, og den komplette lørdagsmiddagen står på bordet 🙂

Flere middagstips finner du HER, eller ved å følge meg på FACEBOOK 🙂

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg