Når 17.mai-klærne ikke passer… DIGG!

Festdrakt og skjorte skulle vært strøket, men det er den ikke. Den henger like skrukkete som den ble hengt inn for ett år siden, og der skal den jammen få lov til å henge! Ikke det at den ikke er fin, men den er bare ikke fin nå lenger. Ikke på meg. Tenk at festdrakta som jeg TRUET meg inn i på 17.mai i fjor, rett og slett er for stor! Hipp hipp hurra for den! I siste lita, i kjent Tinestil, ble det derfor en aldri så liten shoppingtur i dag etter jobb. På med èn kjole, for så å betale. Hehe! Har jo aldri tid til å prøve noe særlig mer enn en, så det ble den. Den blå. Ungene blir blå og jeg blir blå. Gud! Jeg ER så kreativ, og YES! Så digg at den drakta ikke passet, hehe!

På vei hjem, tok jeg en tur innom Biltema og kjøpte fire slike kompostbinger. De små diamantene mine har nå blitt tre uker og det begynner å bli trangt og kjedelig i valpekassa. Tok de ut på gresset for første gang i går, og jeg skal si deg de stusset på hva det grønne greiene på bakken var! De begynner å få fart på seg, så veldig greit med en slik inngjerding i tilfelle noen blir litt for varme i trøya. I dag fikk de ei teskje oppbløtt valpefòr for første gang, og jeg fikk rett. De slekter både på mor og matmor. Glad i mat med andre ord;) Maten gled ned på høykant, og nå er det bare for de små magene å venne seg til litt og litt mat om gangen. Fortsatt er det melk som er best, og siden de har begynt å reise seg opp, hender det at de henger seg på i fart når Ronja går forbi. Litt av et syn skal jeg si deg!

3 spente unger er nå i seng og gleder seg til en tradisjonell 17.maifeiring med tog, russ, is, pølser, lek og grilling. Alle 5 skal gå i barnetoget, så håper værgudene er med oss og skrur av krana før det hele setter i gang… 

Ønsker alle leserne mine en nydelig 17.mai <3

FACEBOOK
 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg