4 uker ❤

Valpene er nå 4 uker gamle. Fra å være søte små, stilleliggende kosebamser, har de ut utviklet seg til å bli fortsatt søte, aktive, små terrorister, haha! Tanngarden er på plass og det kjennes, for å si det sånn! Hehe! Det skal bites på alt som leer seg, og da helst nesa, øret, håret eller stortåa mi;)

Ronja begynner å bli smålei alt dette maset fra de små som begynner å bli store. Det er klart… når 6 valper a 2,5kg henger og biter i pattene, kan du jo selv regne ut om du hadde synes det hadde vært noe særlig… Vi passer på at ho kan være i fred når ho selv måtte ønske, og forer valpene 4 ganger i døgnet med valpefor. På den måten er de ikke sultne, og Ronja kan derfor få litt fred.

Vi skal beholde en av disse herlighetene selv. Problemet er bare at valpene er så like og en blir så innmari glad i de alle sammen, så hvem skal man egentlig velge? Jentene begynner så smått å vise sine særtrekk i væremåte. Jeg pleier å tulle litt å si at siden jeg har 3 aktive, crazy Kids- så kunne jeg godt tenke med en rolig hund, hehe! Jeg har kanskje en liten favoritt, men som dere ser, så er oppgaven med å velge rimelig håpløs ❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg