Deilig å endelig ha fått igjen pusten!

Endelig er jeg pålogget igjen, etter det jeg vil kalle en “fæl” junimåned. Altså, ikke fæl på den måten at jeg ikke har hatt det bra, men det har vært så enormt mye gjøre både med unger, valper, jobb, avslutninger og egentlig bare alt på en gang. Jeg ble rett og slett tvunget til å logge av for noen uker, men nå er jeg altså her igjen;) 

Valpene er altså levert, og vi sitter nå kun igjen med vår lille Clara, som lenge ble kalt “Den hvite diamant” på grunn av den hvite flekken hun har i nakken. Clara er ei fantastisk god frøken, med alle de kvaliteter vi ser etter hos en valp. Halen logrer konstant, og hun er lærevillig og trygg. Opplæringen er i full gang, og hun kan nå “sitt” og delvis “dekk”. Fantastisk hvor fort de lærer i denne alderen! Gleder meg til å følge denne goingen i tiden framover:)

Sommerferien er igang for fullt og litt vemodig er det nå å tenke på at jeg ikke lenger har barnehagebarn. Til høsten har jeg en 1., 4. og 7.klassing- tenk det!? Veldig rart. Synes ikke det er lenge siden jeg hadde levert Niklas i barnehagen, for så å følge Martine på sin første skoledag. Kristian var bare noen dager gammel, og sov seg igjennom seansen i den hvite vogna si. På mandag kveld skal vi på avslutning for skolestarterne i barnehagen, og etter det er det bare for minstemann å telle dagene igjen til 1.skoledag. Han HAR å telle sakte, for å si det sånn!!

Som alle andre ferier, kommer denne veldig etterlengtet. Dette har vi gledet oss til alle som en! Det er ikke det at vi skal ut på de største eventyr denne sommeren, men bare det å kunne være oppe litt lenger om kvelden og stå opp litt senere på morgenen, ja DET er sommer det!

Vi har et stort hus med god plass. Vi bor rett ved et tjern og pleier gjerne å kalle huset for “sommerhytten” på denne tiden av året. Badetøy og håndkler henger konstant til tørk rundt på rekkverket på verandaen og fiskestenger står strategisk plassert ved siden av vestene slik at ungene bare kan raske de med seg i fart. 3-literen med iskald hvitvin ligger klar i kjøleskapet for ekstra gode kvelder, og klokka er lagt lengst bort i skapet. Fantastisk! DET er sommerferie det! 

Det blir lange 7 uker å være sammen alle 5 uten noe action, så det skal jo skje litt. På grunn av hundene bør en av oss voksne alltid være hjemme, så i år tar vi mesteparten av ferien sammen her hjemme, for så å dele oss når vi skal utpå. Til onsdagen for eksempel, ja da skal Martine og jeg på vår helt egen mor-dattertur med Color Fantasy til Tyskland. Det var dette Martine ønsket seg aller mest til bursdagen sin nå i juni, så da blir det det 😉 Gleder meg til kvalitetstid med den beste jenta jeg vet <3

FACEBOOK