Verdens beste pizzasnurrer – LAVKARBO!!

OMG! Det er ikke sånn superofte jeg er 100% fornøyd, men det ble jeg nå!! Disse lavkarbosnurrene ble ikke bare fantastiske på smak, de var superenkle å lage, konsistensen på deigen gjorde at den var samarbeidsvillig til tusen, og SE på de æ! Hehe! Veldig pussig jeg ikke har prøvd meg på det her før… En ny matpakkefavoritt, og en stor sjanse for overspising… Prøv den!! og du? De flyter IKKE utover ved steking…..Yes!

Flere godbiter til middag/lunsj finner du HER, og vil du ha flere oppdateringer er du hjertelig velkommen til å følge FACEBOOKSIDEN min.

 

Goood lørdag! Mmm….;)

 

 

 

Til ca.15 lavkarbosnurrer (bunnen) trenger du:

 

220g revet mozarella

3ss baconost på tube

1ss oregano

1/2 ts salt

1ss fiberhusk

150g mandelmel

1 egg

 

 

Pizzasaus:

 

3ss tomatpurè

4ss matfløte

Oregano

(Blandes sammen)

 

 

Fyll:

 

Gjør som du vil, men jeg brukte;

Smårettsskinke

Peppes hvitløkskjøttboller (deler de i 2)

1/2 løk

1/4 gul paprila

Cherrytomater

1 fedd hvitløk

Basilikum

Revet ost

(Smøret på bildet var i tilfelle jeg skulle smøre papiret, men det var det ikke behov for i det hele tatt)

 

 

 

 

Slik kan det gjøres:

 

Sett ovnen på 220 grader varmluft.

Smelt mozarella, baconost og krydder i en bollen i microen. Ca 1,5 minutt på sterk varme. Følg med!

Mens osten er i microen, pisker du egget lett med en gaffel.

Bland mandelmel og fiberhusk i en egen bolle.

Når osten er klar, ha i melblandingen og bland godt med hendene (kan godt hende du kan bruke maskin, men det trengs ikke).

Kna til slutt inn det lett, piskede egget.

Legg deigen på en bakepapirkledd stekeplate, og bruk fingre til å trykke den ut til den blir passe tykk. Ca 0,3 mm kanskje? Prøv deg fram før du tar på fyllet. Den skal ikke være vanskelig å rulle!

Ha på saus og ønsket fyll.

Stek i ca, 15 minutter, og VIPPS, du har verdens beste lavkarbosnurrer!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultater Uke 1

Etter en lang dag på jobb, blir det en sen og kort  oppdatering etter den første uka. Du trodde vel ikke jeg hadde backet ut? Å nei da! Ingenting gleder meg mer enn å kunne meddele at den første uka gikk akkurat som jeg hadde tenkt meg. Ned 1,4, noe som igjen betyr 3,6 til delmål 1, og at det “bare” er 18,6 igjen til målet er nådd. Det er jo iiingenting! Hehe! 😉

I morgen er det helg igjen, noe som betyr en ny runde med påfyll av varer fra butikken. Lavkarbopizza står på menyen i morgen, og jeg skal forsøke meg på en aldri så liten utbedring av den mozarellabunnen jeg var så begeistret for for en tid tilbake. Pizza er aldri feil, og det er ikke senga heller!

Håper du har hatt en super uke du også, og gjør som meg og bretter opp armene for en  ny en. God natt <3

 

FACEBOOK

 

 

Er det godt nok?

Jaja! En uke er snart over. En uke lik alle andre, med daglige innhold av mye mindre sukker. Deilig! Er ikke mindre enn en uke siden jeg helt ærlig ikke klarte reise fra butikken uten å hive i meg en sjokolade. For ikke å snakke om kveldene…. En kveld uten potetgull? Å nei du! Det er rart hvordan denne hjernen fungerer altså. Så er man der man vil, for så å slippe alle hemninger. Så er man der man IKKE vil, for så å ta seg skikkelig sammen og gjøre helomvending.

Jeg er veldig spent på denne ukas resultater, og svarene kommer i morgen. Er det bra nok det jeg driver med? Lavkarbokosthold med TB- (Tine Bjerke) vri. Jeg kjøper ikke godis på butikken, og jeg unngår kake på jobben. Jeg spiser for det meste lavkarbo til middag og lunsj, men tar meg ei grov brødskive til frokost de dagene ikke noe annet frister. Kakaoen på jobben er byttet ut med vann eller pepsi max, og det daglige inntaket med kjeks er byttet ut med en liten muffins en dag ungene bakte og stolt ville jeg skulle smake. Er det godt nok? Målet for meg er å finne en løsning som varer, som betyr at jeg må gjøre det litt annerledes enn jeg gjorde sist. Jeg er fullstendig klar over at det er to forskjellige ting å gå ned, og å bli der, men jeg har en idè om at hvis ikke forskjellen blir så gigastor som den ble sist, så har jeg større sjanse for å lykkes. Du trenger ikke være enig, men det er nå slik jeg har tenkt til å gjøre det. Prøve…. Finn din vei!

Lavkarbomat er godt! Jeg setter stor pris på de hyggelige tilbakemeldingene jeg får på oppskriftene mine, selv om det egentlig ikke er noe “hokus pokus” i det hele tatt. Kjempeglad for at dere bruker de! Nå blir det nok ikke lenge til det dukker opp en kakeoppskrift, for kose seg- det MÅ man! Tror jeg skal kose meg litt nå egentlig, for hvis ikke du allerede har oppdaget det, så har Piano kommet med et sukkerfritt alternativ til livsnytere som meg selv. Prøv den, den gjør faktisk onsdagskvelden en aldri så liten smule bedre 😉

I morgen kommer resultatene… Hmmm… Er det godt nok?

 

FACEBOOK