Lavkarbospidd med kylling

Her hos oss sverger vi til den gode, gamle tønnegrillen. Er liksom noe spesielt med både lukta og smaken når man gjør det på «gamlemåten».

 

I går hadde jeg ikke orket på grunn av varmen som stod totalt stille, men i dag ble det heldigvis perfekt grillvær!

 

Dagens middag er jo ingen rett på noe som helst vis, bare et innmari godt middagstips.

 

Ingredienser:

Kyllingfilet (Som du marinerer med olivenolje, hvitløkspulver)

Squash

Charlottløk

Paprika

Champignon

 

Grill på og kos deg! ☀️

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digg å være i syden- her hjemme!

Nok en nydelig sommerdag er over her i Marker. Den høyeste temperaturen jeg fikk målt var 32 grader i skyggen, men det kan godt tenkes at det var enda varmere! Jeg kan nok ikke si jeg er den største badeløven her i landet, men i dag var det like før altså! Det ble to runder på stranda, med en iskald dusj etter hver runde. Deilig! Merker jo at den uvante varmen tar på både unger og dyr, så hundene fikk også badet seg både i tjernet og hageslangen, og ungene passet på å hvile seg litt mellom badeslagene.

Optimist som jeg er, har jeg alltid med meg ei bok når jeg sitter slik som badevakt. Problemet er bare at en god badevakt følger med på vannet og ikke i boka, så i løpet av de ca.8 timene vi tilbrakte på stranda, ble det tilsammen lest hele 3 sider, hehe! Når jeg tenker på “badevakter”, får jeg fram et ganske artig minne, og jeg har kanskje nevnt det før. Da jeg var liten var farmor fast badevakt på Sandbakken skole, og det UTEN å kunne svømme! Haha! Tidene forandrer seg altså 🙂

I dag har jeg svetta aldri før, så sånn sett har det jo vært en gørbra dag. Det ble egg og bacon til frokost, mye vann  og cola zero, og salat med egg, skinke, kylling og fetaost til lunsj. Middagen ble vel litt avsides lavkarbo, men jeg kjenner den dårlige samvittigheten uteblir på grunn av et pitabrød og noen herlige norsk jordbær med vaniljesaus (zero). Jeg vet akkurat hva fienden min er, og det er godis, potetgull, is og kaker/kjeks. Intet annet. Det siste året har det tatt helt av, og det er ikke rart i det hele tatt at jeg har gått opp igjen, for å si det sånn! Selv om jeg selvsagt synes det er digg å komme inn i klær jeg liker og ikke bare som passer, er det først og fremst en helsesak for meg dette her. Det er for tungt, og det er ikke greit for hverken blodårer (mine er ikke alltid like samarbeidsvillige), tiltak, humør eller helsa generelt. Håper jeg får det til denne gangen altså!!

Null godis i dag, og Svampebob er fornøyd med dag 3!!

FACEBOOK