Nå har jeg ligget der nede og sprellet lenge nok…

Pssst! Jeg lister meg inn her, og håper at ingen ser meg…. Jeg brøt et løfte sist, og selv om det er noe man ikke skal gjøre så er jeg glad for det i dag. Husker du? På tro og ære lovte jeg å slette bloggen for godt om jeg ikke fikk det til….

Jaja, så får jeg heller bite i det sure eplet, å innrømme nederlaget. Det gikk dritt. Skikkelig, skikkelig dritt. Hvorfor? Fordi jeg er verdensmester i så  mye tullball. Det er sant! Jeg er så fantastisk god på så mye dumt, og da går det jo dritt da!

Vel, her er jeg altså… igjen.. og igjen… og igjen…  Den gode tanken ved det, er at jeg mest sannsynlig ikke er alene om akkurat det. Det skjer noe med oss mennesker når vi får til ting, men sannelig skjer det noe voldsomt når det begynner å gå utfor også. Her går det noe så innmari utfor stupet. Og hva gjør man når man er der nede? Der vi står å rister på hodet mens vi tenker over den ville ferden nedover? Jo da begynner tankene om hvordan man skal komme seg opp… igjen…

Det har tatt litt lang tid, men nå er jeg klar for atter ett innbitt forsøk. Jeg VET jo så godt hva som skal til. Jeg VET også at jeg kan klare det, men jeg MÅ ville det. Det er alt det handler om. Hvis jeg ikke gjør noe nå, kommer det til å gå riktig så gæli, og det er jo ikke noe jeg ønsker. Ligge der nede og titte opp for evig og alltid liksom…. “HALLO!!! Er det noen der oppe som kan dra meg opp?!” Nei, det er jo ikke det. Her må armene bare brettes opp og starte reisen opp… eller NED!! Nei, dere skjønner hva jeg mener. Jeg må opp, men helst ved å gå ned….

Takk til dere som har lest og benyttet dere av bloggen mens eieren har ligget der nede og sprellet. Selv synes jeg det er hyggelig å være tilbake. Jeg skal slå et slag for dere- og alle som er som meg. Verdensmesterne! 😉

FACEBOOK

Og du!! Holdt på å glemme en ting… Vil du følge med på hva jeg spiser og driver med i løpet av dagen (noe som er veldig uinteressant for de som ikke er inni denne lavkarboboblen), kan du legge meg til på den rykende ferske snapchat-profilen som heter Outdoorkids2021. Her blir det nok mye moro framover… hehe!
Velkommen! 🙂