Enkel Lavkarbokylling med stekte grønnsaker og parmesan <3

I dag ble jammen en bra dag, og jeg har overlevd runde 2… Det er mange uvaner som skal legges til side, det er sikkert og visst! Det verste er nok akkurat nå å klare å holde seg til måltidene og venne seg av med tanken på at man må tygge på noe støtt, haha! Tror jeg må kjøpe meg tyggis i morgen, for da kan jeg tygge til krampa tar meg uten nevneverdige, påfølgende konsekvenser;)

Middagen i går gikk som nevnt rett i søpla. Jeg vet ikke hva som gjorde det, men kombinasjonen blåmkålris og tomatsaus ble bare helt feil. I dag ble det derfor helstekt kyllingfilet med stekte grønnsaker (squash, rødløk, sopp, hvitløk, paprika), og DA ble ho mor fornøyd skal jeg si dere! Enkelt, men veldig godt! Med en dæsj creme fraiche ved siden av, samt revet parmesan på toppen,  ble det SÅ smakfullt og godt. Restene ble til kveldsmat, noe jeg slettes ikke sutret over. Nydelig!

Det ble mye god mat resten av dagen også. Har ikke somlet meg til å bake knekkebrød enda. Brisk orker jeg rett og slett ikke mer av per nå, så derfor ble frokosten bestående av egg, spekeskinke, en skive mozarella, tomat og agurk. Det skal ikke mye til for å bli mett på denne kosten!

Lunsjen ble lik som i går. Kyllingsalat med fetaost. Enkelt, greit og mettende dette også! Ei god venninne av meg er så innmari flink til å lage gode salater med alt mulig rart i. Jeg er ikke så fancy, men skal øve meg… 😉

Det store målet i dag var å få gått seg en tur. Men det er ikke bare bare å få motivert denne kroppen til fysisk aktivitet skal jeg si deg! Var du superaktiv da du var høygravid kanskje? Nei, nettopp… Heldigvis var det to greie fotballmammaer som dro meg med en runde mens gutta trente. For er det noe man aldri angrer på etter en har gjort det så er det rengjøring og fysisk aktivitet! Fy søren… jeg må SÅ skjerpe meg jeg assa…

Klapp på skulderen for meg og dag 2. Måtte det vare i all evighet… 😉

Det er plass til fler på snapchat (Outdoorkids2021) om du vil få litt sånn live-hvordan-det-går-opplegg, men det er som før sagt for de som er særs interessert. Det kan jo alltids bli for mye av det gode når jeg først setter i gang… Velkommen er du om du vil! 🙂

Goood kveld og natt!

PS! FACEBOOKsiden har også overlevd disse månedene, om dere vil ha varsel når det postes noe her på bloggen…

 


Dagens kveldsmat. Mmm!

Lavkarbo dag 1! Nr….. jaja… det går opp og det går ned;)

Sånn! Da kan jeg sette et stort grønt kryss på mandag 1.februar. Det har gått fint, men du verden for en omveltning i livet! Takker så mye for hyggelige meldinger om de beste lykkeønskninger! jeg trenger de alle sammen, for å si det sånn, haha:)

På snapchat (Outdoorkids2021) har en del av dere allerede sett litt fra dagen i dag. Morgenen startet med en enkel skinkeomelett. Det er jo SÅ mye bedre enn brød, så den var bænker`s. Til lunsj mekket jeg sammen en salat med kylling og fetaost. Det er jo litt smårart å sitte der å spise kaninfor når kroppen er vant til å spise en halv  pakke kjekse, eller en kvikklunsj eller noe… men joda! Det funket! Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt småklagete der jeg snakket med mamma på facetime under lunsjen, men det er lov å synes litt synd på seg selv. Det kan bli litt moro ut av det nemlig;)

Til middag prøvde jeg meg på et heller mislykket prosjekt. Anbefales ikke! Det ser skikkelig digg ut, men kombinasjonen blomkålris og bolognese (hjemmelaget spaghettisaus) var ingen høydare akkurat. Etter noen spadtak gikk det i søpla… Liker IKKE å kaste mat, og ungene fikk vel småsjokk da de så hva mamma gjorde…. Ikke ofte dette skjer, bare så det er sagt. Vel, jeg var fremdeles mett av lunsjen, så jeg overlevde…. Pssst! Det er utrolig hva litt bacongull og sukkerfri sjokolade gjør mellom slaga og se, men ikke si det til noen;)

Til kveldsmat ble det mozarella og tomat. Med litt olivenolje og basilikum ble det punktum for en vellykket dag 1. Nå venter en ny dag, og jeg håper viljestyrken velter over meg og gir meg styrke til en ny, sukkerfri dag…. Og du? I morgen er det store målet å få gått seg en tur, og det er ikke barebare når en skal drasse med seg dette her;) Haha!

FACEBOOK
SNAPCHAT (Outdoorkids2021) Velkommen!

 

Ønsker deg en fortsatt god kveld der ute i kulda<3

Tips til lavkarbohandel!

En ny start krever et nytt kjøleskap!

Våknet opp til et merkelig vintervær i dag. 10 blå samt skikkelig snøvær er ikke akkurat det vi ser mest her vi bor, men velkommen skal snøen være. Det er så mye bedre med snø når man har barn i alle aldre i hus. Selv ungdommen har børstet støv av både skøyter og ski  den siste tiden, og ingenting er bedre enn det:)

I går kveld startet jeg planleggingen av runde 3014… Nå har jeg prøvd så utrolig mye rart uten hell, så har derfor kommet fram til at om skal jeg klare det må jeg gå 100% inn for det som funket sist. Lavkarbo. Lavkarbo og sukkerfritt. Jeg har meget lave forventninger til meg selv. Desto festligere blir det om jeg lykkes. Mange synes nok det er ganske så håpløst å drive sånn av og på, men det bryr jeg meg ikke nevneverdig om. Det er faktisk et godt tips! Å ikke bry seg så innmari mye om hva andre tenker og mener om deg. På dette punktet har jeg fått en god oppdragelse hjemmefra 😉

Vel… planleggingen gikk i første omgang ut på å skrive en handleliste. Skal dette gå veien, må jeg ha de matvarene jeg trenger i hus. Satt også opp en grovplan på middager gjennom uka, så jeg slipper å tenke så innmari mye på dette hver dag. Jeg skal prøve å gjøre det enkelt, og gjøre så godt jeg kan. Hvor godt det blir gjenstår jo å se, hehe!

Hvis det er noen nykomlinger her inne, er jo dette lavkarbogreiene ikke så alt for komplisert. Mest mulig rent kjøtt, fisk og grønnsaker. Velg matvarer som inneholder (helst) under 5g karbohydrater, og kutt ut mel og sukker. Det var veldig grovt, og grunnen til det er at det finnes så mange måter å gjøre  det på. Dette er min, du må finne din:)

I stedet for å skrive opp alt jeg handlet, legger jeg ved noen bilder. Det kan jo tenkes at flere der ute trenger en frisk start, og da kan det være greit å få noen tips. Jeg vet noen velger å avstå helt fra alternativer til sukker. Det gjør ikke jeg, derfor vil du altså finne for eksempel en nydelig melkesjokolade fra cloetta i sortimentet. Det er viktig å kose seg litt på ferden:)

Veldig hyggelig at så mange la til den nye snapchat – kontoen i går! Her er det plass til flere, så om du ønsker oppdateringer i løpet av dagen, søk opp Outdoorkids2021, så legger jeg deg til:)

FACEBOOK

Ønsker alle en finfin vinterdag!