4 uker uten sukker!

Tenke seg til, at jeg ser ut til å klare det denne gangen. Yes! Vet av erfaring at de først ukene er verst, og nå går det liksom bare av seg selv. Herlig! Jeg er ganske så stolt av denne bragden det har vært å kaste dette sukkermonsteret ut av livet mitt for denne gang. Ingenting slår følelsen av faktisk å få til noe, og nå gjør jeg faktisk det:) Hallo! 4(!) uker for min del uten sukker? Stolt!

Ok. Sukkeret er under kontroll. Det neste jeg må fokusere på nå er aktiviteten. En lang sommer betyr mindre aktivitet i seg selv, så sånn sett får jeg nok litt gratis nå som hverdagen kommer snikende på. Ja, jeg må bevege meg mer, og ja, jeg må drikke mer vann uten å få dårlig samvittighet for pepsi maxen som står det så kald og god og ønsker mitt glade selskap… Skjerpings!

I går ble det en impulstur på eldstemann og meg ti Halden. Tok en tur opp til Fredriksten festning for å sjekke utsikten, og den skuffet ikke. Litt historie fikk vi med oss også, og litt kvalitetstid med ett barn er heller aldri feil. Riktig så koselig var det, og glad er jeg for at fjortisen fortsatt tenker det kan være hyggelig å være på tur med mamma. Måtte det vare… 😉

I dag har gutta vært på sopptur. Lunsjen min i dag ble derfor ekstra god, for ei karbonade med sprøstekt kantarell vil jeg absolutt anbefale om ikke du har testet. Mmm! Det ble taco til middag i sola på verandaen. Jeg er ikke SÅ nøye på krydder, for det gidder jeg ikke. Bruker det jeg får kjøpt i butikken, og alt i alt blir det MYE bedre enn det var uansett. Har absolutt ikke noe mål om å være i “ketose” eller hva nå enn det heter. Jeg skal ned, og kroppen skal bli mer happy. En mer happy kropp, en mer happy meg. Enkelt og greit.

Blir spennende i morgen, i og med at jeg ikke har fått til så mye aktivitet denne uka. Rett før skrivende stund lagde jeg meg en spilleliste for å teste om det er mer motiverende å gå med musikk på ørene. SÅ…. Nå har jeg egentlig ikke tid til å skrive mer, for i morgen er det sjekk og nå er jeg på oppløpssiden. Ut å gå, så hører dere (forhåpentligvis) fra meg i morgen. Joda, jeg vet at det kommer “opp-uker” før eller siden, så skal ikke feige ut av den grunn om så skulle skje altså;)

Ønsker deg en fin sommerkveld!

Følg meg på FACEBOOK via denne linken om du ønsker å følge med på ferden. Altså, ikke min private facebook-konto, men siden jeg har opprettet for denne bloggen:) 4 uker…. Juhuuu!!

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg