Dag 1: 20 kg skal av!! Lett…

Morgendagen ble en god start på prosjektet- del 2. Det er klart sjokket kom relativt raskt etter sjekken på badet, for selv om ikke alle kiloene har sneket seg tilbake på disse månedene, er det søren klype ikke langt unna heller!! Huff! Jeg er og blir verdensmester. Både opp, og ned… haha! Forrige runde var målet 30kg. Selv om det ikke var langt fra at jeg kom i mål, gjorde jeg altså ikke det helt… Denne gangen blir målet 20kg, så kan du jo bla i arkivene på bloggen for å finne ut hvor mye som har gått på igjen, haha! 20kg? Med TB-dietten blir det lett…

Når det kommer til “TB-dietten”, er egentlig det et navn jeg fant på i farten, siden det er flere som mener jeg balanserer på kanten av “lavkarbonavnet”. “TB” kommer rett og slett av initialene mine, og var i utgangspunktet ment litt flåsete mot overhysteriske bedrevitere. Altså… jeg har slettes ingenting i mot hvordan andre gjør ting, men setter derfor samtidig pris på at jeg får gjøre ting på min egen måte uten at andre nødvendigvis bør bruke så mye energi på bokstaver, hva man kaller ting. Forrige runde gikk jeg ned over 25kg, så for min del er det ingen krise å ta en bit melon eller gulrot (bruker de to eksemplene, for de er de mest festlige). Jeg tar meg et glass melk for å få i meg næringsstoffene den byr på. Jeg skal aldri legge skylden for mine vektutfordinger på hverken eplet eller jordbæret, men jeg holder meg stort sett unna.

Til dere som lurte på hva denne “TB-dietten” går ut på, kan jeg derfor kort oppsummere den slik:
– Minst mulig karbohydrater, mest mulig rent kjøtt, fisk og grønnsaker
– Spis når du er sulten, til du blir mett
– Ikke vei, ikke tell! Gjør det så ukomplisert som mulig.
– Er det sukkeret i søtsaker som er din fiende? Finn alternativer og ikke ha dårlig samvittighet for å bruke dem!
– Gå deg en tur, finn aktiviteter du liker og som du har tid til
– Sett deg mål!
– Tenk langsiktig, KOS DEG (!), sørg for å holde deg motivert, KEEP THE SPIRIT!  Du klarer`t!

PS! Husk, jeg er ingen ernæringsfysiolog, men bruker man hodet skjønner man at det meste er bedre enn å la det skure og gå uten å tenke i det hele tatt! Finn veien som passer for deg <3

Dag 1:
Startet mandagen med den gode omeletten jeg hadde tilberedt dagen før. Hotellfrokost!! Det var noe annet enn kneipskiva med nugatti, ja! Et godt tips, er som jeg har nevnt før å lage dobbelt. Frokost og lunsj i ett, eller middag og middagsrester til lunsj dagen etter. Lunsjen ble altså den samme som frokosten, og middagen serverte jeg dere i går. Løksuppa ble fantastisk god, prøv den! Til håndballkampen mot Sverige hygget jeg meg med bacongull og holliday dipmix blandet med sæterrømme. Dipmixen inneholder et høyere karbonivå enn jeg egentlig bruker, men hvor mye får jeg i meg når det er blandet med rømme? Ikke stort, og det går helt fint.
Til kveldsmat ble det ei skive blå brisk, med smør og jordbærsyltetøy (uten sukker). Har du prøvd det? Det er fantastisk godt! Legger ved et bilde så du vet hva du skal legge i handlekurven neste gang. PS! Husk at du kan trekke “polyoler” fra karbohydratene når du ser på innholdsfortegnelsen! (Lappene du også ser på bildet publiserte jeg i fjor og anbefales virkelig!  )

Hvordan var din dag? Heier på deg!

FACEBOOK Velkommen til å følge siden for oppdateringer:)

Tine

 

2 kommentarer
    1. Hei – må jo le litt, selv om dette er alvorlig for de fleste av oss.. klarte å gå ned 23 kilo over en lang periode, stort sett lavkarbo med litt slinger i valsen innimellom 🙂 Så reiste jeg til Spania i 3 uker og gikk opp 3 kilo – ikke så mye, men nå viser vekta 7 kilo opp.. så 7. januar var det back to business – første uke ned 2,4 – andre uke opp 1,2 – skjønn det den som kan.. men prøver å være flink, selv om det er ganske demotiverende å gå opp når en føler en har vært flink.. mye motivasjon i å følge din blogg – lykke til og stå på du og 🙂

      1. Ja, det går opp og det går ned. Trøsten er, at om det går opp og en ikke skjønner noen ting, så går en gjerne ned litt ekstra uka etter. Sånn har jeg det i hvert fall 🙂 Takk for at du følger, det setter jeg stor pris på <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg