Dette gikk gæli…

Jasså ja!? Så nå er liksom sommer`n tilbake? Når hverdagen starter skal ferieværet komme… typisk. Her om dagen var det så guffent at vi fyra opp vedovnen, og nå er det så varmt så en nesten kvavner igjen. Er vel bare å omstille huet og nyte hver eneste stråle. Høsten kommer tidsnok;)

For å feire det bittelille målet på 5kg, tenkte jeg å investere litt i meg selv. Det er ikke så ofte jeg bruker penger på det ytre, men her om dagen virkelig satt jeg meg til med PC og pepsi maxen for å prøve å manøvrere meg fram i skjønnhetsverdenen på nettet. For en jobb! Da jeg ikke ante hva halvparten av produktene var for noe, ble det vel egentlig bare til at jeg trykket rundt på måfå. Det så veldig flott ut på bildene da, så bra måtte det vel bli, hehe!

I går kom det en relativt stor eske i posten. Ikke sant det er artig å hente slike pakker? Spesielt slike forundringspakker hvor jeg ikke helt vet hva jeg får… Ok… Shampo, balsam, hårspray og dagkremer visste jeg jo hvordan jeg skulle bruke. God start! Så var det alt det andre da… Herlighet. God det fulgte med bruksanvisning!

Etter å ha funnet ut hvordan jeg skulle bruke mineral foundation (aldri hørt om…) og concealer (aldri brukt før) sammen, var det dags for å ta øynene et tak… Joda, sånn flytende øyeskygge  har jeg hatt før, så den var banker og det ble faktisk ikke så verst. Men så minns jeg å huske jeg hadde kjøpt ett eller annet å ha rundt øynene for å liksom se litt kvikkere ut. Hehe! Tok derfor den jeg trodde det var og kjørte på med et lag både over og under, om du skjønner hva jeg mener… Så blankt og fint det ble!! Før… FY søren som det svei!!! Herlighet hva var det jeg drev med? Eldstedatteren kom flyende og lurte på hva som skjedde, med påfølgende latterkule da vi omsider fant ut at jeg hadde brukt en leppestift med noe eukalyptusgreier og fandens oldemor i seg, i stedet for “CONCEALEREN” jeg visstnok da skulle ha brukt…

Det ble en artig ettermiddag, og siden underholdningsverdien var så  stor var det absolutt verd pengene;) Haha!

Uka ellers har vært bra så langt. Ingen store krumspring i matveien denne uka heller, og jeg gjør det så enkelt som mulig. Prøver egentlig å tenke på andre ting enn mat, så ikke det blir så “viktig” så jeg går lei.

I går tok jeg coronatest som et fellestiltak siden jeg jobber med barn. Der kunne godt den ukas matrasjon kommet opp igjen, for å si det sånn! Øsj! Den i nesa gjorde meg ingenting (bortsett fra tårene som automatisk sprutet ut) , men den i halsen?! Du skal ha takk… Nå venter jeg på resultatet, men tror ikke jeg blir så overrasket over akkurat det.

Ønsker dere alle en finfin dag! Anbefaler et sånt skjønnhetsraid assa! Virkelig artig, og dumt jeg ikke har gjort det før, hehe! Heia 5kg til meg!

 

FACEBOOK

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg