En iskald fornøyelse

Har du sett for en fin dag! Joda, jeg er nok av den typen som aller helst foretrekker sol og varme, men på dager som denne har jeg ikke samvittighet til å be værgudene om noe mer! Dette minner meg om vinderdager da jeg tråkket rundt på barneføtter i Sarp i ordentlig, kaldt vintervær!

Det er kjedelig å være dårlig i slikt fint lekevær. Niklas som aldri er syk har som mange andre på denne årstiden fått seg en god gammeldags forkjølelse, så selv om han helst skulle vært på skolen med kameratene sine, tror jeg ikke alternativet med “mor til tjeneste” er så aller verst… Det er hyggelig innimellom å ha litt tid til et barn om gangen, så får vi håpe spesialbehandlingen med kakao  og pledd feier avgårde basiluskene like raskt som de kom.

Mellom pleieslagene ser jeg mitt snitt til å pleie søtsuget litt også. Etter å ha spist restene fra den gode kjøttdeigforma i går, fylte jeg opp en aldri så liten skål med sukkerfritt godis. I forbindelse med hundelufting fikk jeg testet det nye kameraet i finværet, og når ikke barna kan stille opp, så bruker man det nest beste! Haha! Har dere smakt de svarte og røde lakrishodene?? OMG… Prøv de! Det fine med dette godteriet er at du ikke kommer til å spise like mye som du ville gjort med en sukkerfylt skål foran deg. For det første får du ikke dette suget, og for det andre vil du deg ikke så (mage)vondt. Et par små for kosens skyld, og behovet er dekket! Ellers kan jo den fine skåla bare stå der i vinterlyset og minne deg på at; “Jovisst har du lov!”

Nyt dagen, nyt at du er på vei…

FACEBOOK

4 kommentarer
   1. Koselig du vil lese:) Hmmm… er litt usikker på slaget, men skal sjekke neste gang jeg kjøper. Handler det i godisbutikken i Sverige, der har de en liten rad med sukkerfritt:) Tine

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg