Enkel Lavkarboform med kjøttdeig og creme fraiche!

Som dere vet, er jeg over gjennomsnittet glad i disse formene som bare kan fylles av en god blanding råvarer man finner i kjøleskapet. Denne kjøttdeigformen ble på en måte en erstatter for den tradisjonelle fredagstacoen i går, bare med mye, MYE bedre smak! Jeg benyttet meg av et glass chunky salsa som inneholder 6 (komma ett eller annet) pr.100 g, men dette kan sikkert erstattes med hakkede tomater, eller rett og slett tomater i skiver om du ønsker det. Unasett, dette var digg!!

Flere lavkarbomiddager finner du HER og om du vil følge meg på FACEBOOK, er du hjertelig velkommen!

 

 

For to personer trenger du:

 

1 pakke kjøttdeig

1 glass chunky salsa (eventuelt tomater)

1/2 løk

1/2 paprika

5 sjampinjonger

Hvitløk

2-3dl creme fraiche

Rikelig med mozarella

Salt, pepper, oregano, chillikrydder

Olivenolje til steking

Salat

 

 

Slik kan det gjøres:

 

Sett ovnen på 200 grader

Stek kjøttdeig i olivenolje

Bland i løk, paprika og sopp og la dette surre noen minutter.

Smør en ildfast form og ha i glasset med chunky salsa eller tomater.

Ha over kjøttdeigblandingen.

Smør over creme fraiche.

Dryss over mozarella og gratiner i ovnen i ca 30 minutter til osten er gyllen på nippet til sprø.

Server med en god salat, og nyt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg