Kalkunmedaljonger med stekt squash, mozarella og salat!

Varmt! I hvert fall når man ikke ligger ved havet som i går… Puh! Flere enn meg som har tenkt bitte litt på  hvor deilig det skal bli å fyre opp i ovnen og trekke ullteppet opp under haka i sofaen? Vent litt… jeg angrer. Høsten kommer tidsnok, og sommeren må bare være så lenge den ønsker. I morgen rømmer jeg til havet igjen om alt går som jeg har tenkt, for inne med husarbeid i denne tempereaturen takker jeg nei til en dag nr.2.

På vei hjem fra stranda i går kjørte jeg en tur innom kiwi. Der fikk jeg tak i en liten pakke kalkunmedaljonger jeg ikke har testet før. For resten av familien stod det hamburger på menyen i dag, så da passet denne lille pakka perfekt til litt større meg. Haha! Fin pris var det også, bare 29kr for pakken.

Dere vet jo jeg ikke gidder så mye styr, så jeg stekte de egentlig til lunsj. 2 biter til lunsj, og sparte de tre siste til middag. Disse anbefaler jeg på det sterkeste, og kommer absolutt til å kjøpe disse igjen. I kjøleskapet fant jeg fram litt enkel salat, og med hvitløksdressing og bernaise ble det to supre måltider som mettet max.

Sånn bortsett fra at jeg måtte flytte meg fra plassen min i køen for ikke å bli nedrent av ei skikkelig trollkjærring i butikken tidlig på`n her, så vil jeg vel si dette har vært en slækk men bra dag. Virker som at noen (heldigvis et fåtall) når de når en viss alder, mister all form for folkeskikk og sosiale antenner… Ringte foreldrene mine tvert, og sa at hvis de noen gang begynte å oppføre seg sånn mot andre mennesker, ja da skulle jeg sørge for å skaffe de plass på en lukket avdeling ett eller annet skjermet sted… 😉

Nå tror jeg ikke motivasjonen kommer for å snøre på seg joggeskoa akkurat i kveld, men i morgen har jeg store ambisjoner. Pussig det der, hvordan denne dagen før dagen fortryller meg til å gi full gæss! Håper på gode resultater denne uka også, men jeg vet jo som jeg har sagt før at jeg før eller siden kommer til en + uke. Håper ikke det er dags for denne nå, men jeg tar det som det kommer. Flink har jeg vært så langt denne uka også, uansett resultat!

Ønsker deg en finfin kveld! Og du? Ikke la deg plukke på nesa av folk som tror de eier verden. Det gir en god etterfølelse når man vet man har hatt ryggrad nok til å si i fra der og da! 😉

FACEBOOK

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg