Lavkarbo, dag 0…. En skyggefull dag!

Ja, så var jeg her igjen da. Den plagsomme naboen som dukker opp i tide og utide. Din beste venn og verste fiende…

Etter en laber uke to og en drøss av unnskyldninger, gikk forrige prosjekt rett vest. Been there? I have… many times. Jeg var så klar. Var så motivert, men så gikk det altså i dass, og enda lenger ned i kloakksystemet. Lurer så veldig på hva det er som gjør at et så vellykket prosjekt som mitt eget, går så totalt nedenom og hjem på så kort tid. Egentlig lurer jeg ikke så veldig, det er en sann overdrivelse. Jeg har hele tiden hatt full kontroll, og rett og slett gitt blanke! Da går det sånn da vettu. Hele den førbannede ryggsekken jeg ALDRI mer skulle bære…Jepp! Welcome back! Og ikke bare det! Men i sekken er det jammen 500 gram med EKSTRA bullshit!!!!

 

Som dere skjønner er jeg ikke veldig imponert over meg selv og egen innsats gjennom det seneste året. Rart er det vel da heller ikke at jeg ikke har de helt skyhøye forventningene denne gangen… Planen er å ta en dag om gangen, med et stort mål i enden… Jeg prøver meg igjen… 30 kg skal av, om jeg klarer å ikke være så opplagt idiot denne gangen!

 

Du lurer kanskje på hva som fikk meg til å starte min (atter en gang) nye reise, akkurat i DAG? Jo det skal jeg fortelle deg… For å gjøre en relativt artig historie kort, var jeg med fler på en veldig hyggelig tur til Sunne sommarland i Sverige i går. Det er jo artig å være på tur med artige folk, men fullt så artig var det ikke å motta en snap fra min gode venninne fra den andre solsengen… At “et bilde sier med enn 1000 ord” er BARE tull! Legger tu på et X antall nuller, ja DA har du hvor mye et bilde kan si! Fytte flate….. Den sorte enke under parasollen på bildet, var slettes ikke den jeg så på stranda for et år siden! Selvsagt måtte jeg gjøre et stort nummer ut av det “lekre” bildet som heldigvis bare ble delt med undertegnede, men det var altså slik det startet. Med et bilde, under en parasoll, av ei dame uten bikini.. HEI!! Jeg HADDE på meg bikini da! Det var bare det at den var det aldri noen som så, der den skjulte seg så flott under den svarte kjolen, eller sekken om du vil… haha! På turen hjem bestemte jeg meg for at et slikt bilde ALDRI skulle nå en skjerm på nytt;)

 

Det er litt rart det her med bilder. Visste du at det var akkurat slik det startet forrige gang også? Med et bilde… på ei brygge… Den gangen klarte jeg det nesten… over 25 kg og sååå nær målet… Så dum jeg har vært.

 

FACEBOOK

 

Hilsen SvampeBob i midten under her… haha!

 

2 kommentarer
  1. Lykke til 🌞 Selv har jeg gitt opp lk siden det ikke fungerte i lengden for meg. Jeg har gått ned mer med Spis deg fri. For min viljestyrke holder ikke på et så løst opplegg. Kan jeg spise så mye jeg vil så gjør jeg det. Og det går ikke bra, for meg.

   1. Tusen takk for det! Det viktigste er at man finner den veien som funker for hver enkelt. Denne måten funket utmerket for meg, jeg må bare ha en bedre plan når jeg komemr i mål neste gang, og det skal ikke bli så veldig vanskelig (å lage en bedre plan mener jeg), haha!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg