Lavkarbo dag 1! Nr….. jaja… det går opp og det går ned;)

Sånn! Da kan jeg sette et stort grønt kryss på mandag 1.februar. Det har gått fint, men du verden for en omveltning i livet! Takker så mye for hyggelige meldinger om de beste lykkeønskninger! jeg trenger de alle sammen, for å si det sånn, haha:)

På snapchat (Outdoorkids2021) har en del av dere allerede sett litt fra dagen i dag. Morgenen startet med en enkel skinkeomelett. Det er jo SÅ mye bedre enn brød, så den var bænker`s. Til lunsj mekket jeg sammen en salat med kylling og fetaost. Det er jo litt smårart å sitte der å spise kaninfor når kroppen er vant til å spise en halv  pakke kjekse, eller en kvikklunsj eller noe… men joda! Det funket! Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt småklagete der jeg snakket med mamma på facetime under lunsjen, men det er lov å synes litt synd på seg selv. Det kan bli litt moro ut av det nemlig;)

Til middag prøvde jeg meg på et heller mislykket prosjekt. Anbefales ikke! Det ser skikkelig digg ut, men kombinasjonen blomkålris og bolognese (hjemmelaget spaghettisaus) var ingen høydare akkurat. Etter noen spadtak gikk det i søpla… Liker IKKE å kaste mat, og ungene fikk vel småsjokk da de så hva mamma gjorde…. Ikke ofte dette skjer, bare så det er sagt. Vel, jeg var fremdeles mett av lunsjen, så jeg overlevde…. Pssst! Det er utrolig hva litt bacongull og sukkerfri sjokolade gjør mellom slaga og se, men ikke si det til noen;)

Til kveldsmat ble det mozarella og tomat. Med litt olivenolje og basilikum ble det punktum for en vellykket dag 1. Nå venter en ny dag, og jeg håper viljestyrken velter over meg og gir meg styrke til en ny, sukkerfri dag…. Og du? I morgen er det store målet å få gått seg en tur, og det er ikke barebare når en skal drasse med seg dette her;) Haha!

FACEBOOK
SNAPCHAT (Outdoorkids2021) Velkommen!

 

Ønsker deg en fortsatt god kveld der ute i kulda<3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg