Lavkarbo – Dag 1…

Dag 1… Denne dagen skulle altså egentlig ikke vært i dag. Den skulle vært ETTER ferien. Saken er den at jeg fortsatt er ferie. Jeg er slettes ikke ferdig med de gode, late feriedagene. MEN… Etter ferien ville det også kommet dager som jeg helst skulle startet etter. Så er det bryllupsdag, så er det en bursdag, så er det ditt og så er det datt. Kan ikke holde på sånn. Ikke etter en så alvorlig heisatur som jeg har hatt på glattisen det siste året. Nei, etter det grusomme bildet jeg dessverre mottok i går, så får en begynne i dag. Ikke den 1. Ikke på en mandag. Ikke etter ferien, men i dag. I dag, onsdag 24.august. En perfekt dag synes nå jeg!

 

I dag våknet jeg ganske så sur. Ikke nødvendigvis fordi jeg måtte starte akkurat i dag, men fordi det i det hele tatt måtte bli en ny start. Skulle ikke vært nødvendig!! Herlighet… Etter en liten runde med meg selv, fant jeg raskt ut at det ikke var annet å gjøre enn å bite i det sure eple og brette opp armene. Til frokost mekket jeg en god porsjon eggerøre, og med litt bacon og salat ved siden av hadde jeg jo ingenting å mugne over. Det er jo så godt!!

Etter det, dyttet jeg innpå de to siste kokosbollene jeg hadde kjøpt i går, bare sånn for å fastslå hvor utrolig teit jeg hadde vært, for så å oppleve at det to kokosbollene ikke ga meg en dritt annet enn et enda dårligere humør. Haha! Ferdig med det.

 

Etter en tur på stranda hvor minstemann helt utrolig klarte å få opp en kjempeabbor på krabbesnøret (med krok altså) til søstera, bar det hjem til den gloheite verandaen. For et vær vi har hatt i dag!!  I morgen må jeg til havet… bedre å innfri slike abstinenser enn sukker… Nok om det! På grillen kastet vi selvsagt den flotte abboren til Krstian, pluss noen benfrie koteletter, grønnsaker i form, og sopp på spidd. Nyyyydelig!!

Tror ikke jeg trenger no`mer i dag. Litt bacongull kanskje… min gamle venn… <3

Jeg er i gang, men har full forståelse om du ikke har helt trua på meg denne gangen. Det går fint.

 

Ønsker deg uansett en finfin sommerkveld. Dag 1… juhuuuu!!!

 

FACEBOOK

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg