Lavkarbospidd med kylling

Her hos oss sverger vi til den gode, gamle tønnegrillen. Er liksom noe spesielt med både lukta og smaken når man gjør det på «gamlemåten».

 

I går hadde jeg ikke orket på grunn av varmen som stod totalt stille, men i dag ble det heldigvis perfekt grillvær!

 

Dagens middag er jo ingen rett på noe som helst vis, bare et innmari godt middagstips.

 

Ingredienser:

Kyllingfilet (Som du marinerer med olivenolje, hvitløkspulver)

Squash

Charlottløk

Paprika

Champignon

 

Grill på og kos deg! ☀️

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer
    1. Nam, det så skikkelig godt ut. Det er alltid deilig med retter som inneholder spreke farger. Tusen takk for oppskriften, den må virkelig prøves. Håper dagen din er fin 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg