Lavkarbospidd med kylling

Her hos oss sverger vi til den gode, gamle tønnegrillen. Er liksom noe spesielt med både lukta og smaken når man gjør det på «gamlemåten».

 

I går hadde jeg ikke orket på grunn av varmen som stod totalt stille, men i dag ble det heldigvis perfekt grillvær!

 

Dagens middag er jo ingen rett på noe som helst vis, bare et innmari godt middagstips.

 

Ingredienser:

Kyllingfilet (Som du marinerer med olivenolje, hvitløkspulver)

Squash

Charlottløk

Paprika

Champignon

 

Grill på og kos deg! ☀️

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg