Mine resultater etter 3 uker på lavkarbo <3

For noen fine sommerdager vi har hatt nå i helgen! Fredag og lørdag minnet meg på at det faktisk fortsatt er sommer, og om dere så på “Sommerbilen” på NRK i går, så skjønner dere sikkert hvorfor det er bra å bo på Ørje i pent vær;)

På fredag hadde jeg faktisk bestilt pent vær, da vi skulle feire to av ungene. En litt forsinket, og en litt tidlig. Alt for å få med besteforeldrene som straks blir borte noen uker på bobilferie. Det ble en koselig feiring med grilling, lek, skravling og kaker. Akkurat slik en familiebursdag skal være. Og du? Gjett hvilken kake “alle” ville smake på? Nettopp! Eventyrrutene jeg bakte tidligere denne uka! De forsvant på et blaff, og jeg tror ingen hadde tenkt det var lavkarbo om ikke jeg hadde satt på en liten lapp. Joda, selvsagt kunne jeg godt tenke meg et bittelite stykke av dem alle, men jeg holdt meg. “Tine den standhaftige!” Tenk om det hadde vært et snev av sannhet i det der du…. Men denne gangen gikk det fint da:) Veldig fint!

 

Det har vært ei bra uke, og ting har normalisert seg mer og mer. Jeg spiser god mat, og koser meg med det jeg vil ha. Akkurat som jeg gjorde sist, bare med ett krav. Det skal ikke inneholde sukker. Mange er bekymret for blodsukkeret ved erstatninger, men det er noe hver og en bare må finne ut av. For meg funker det, og jeg beveger meg dit jeg skal i mitt tempo. Herlig!

 

Har lyst til å si at det “bare” ble 3 turer på meg denne uka. Når jeg tenker meg om er det litt dårlig gjort overfor meg selv, da det faktisk har gått fra 0 til 3! Ganske bra om jeg tenker etter. Litt varierende  lengder på turene, men jeg går aldri under 3km. Blir det under, så kan det godt hende du ser meg vandre noen runder rundt og rundt huset til det piper i klokka for 3 gang. Jeg SKAL gå 3 km nemlig… hehe!

 

Standhaftighet og vilje lønte seg denne uka også, og kommende uke går jeg for femer`n!! Yeah! 🙂

 

Resultater etter uke :

Uke 1: -2,6kg

Uke 2: – 0,5kg

Uke 3: -1,3kg

Totalt etter 3 uker: -4,4kg

 

Igjen til delmål 1: 5,6kg

Igjen til målet: 25,6kg

 

 

Følg meg gjerne på FACEBOOK om du har lyst:)

 

 

Foreløbig litt skeptisk, men det går helst bra til slutt… 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg