Mine resultater etter 4 uker på lavkarbo!

Reklame |

Så var det søndag igjen! Uke fire har vært ei god uke. Ikke akkurat de store revolusjonerende oppskriftene, men så har det fortsatt vært ferie og da skal jo livet tross alt tas litt med ro;) “Det enkle er ofte det beste”… joda. Vet ikke om det alltid er sånn, men denne uka har jeg gjort det enkelt. Mye salat, egg i ulike former, kjøtt, bernaise, fetaost, kylling og enda mer salat. Har fortsatt ikke vært sulten en eneste gang!  Dette er tross alt noe jeg gjør fordi jeg MÅ og fordi jeg så gjerne ønsker en endring, og kan jeg gjøre det uten å være sulten på min vei skal jeg si meg svært fornøyd!

I går snørte jeg på meg joggeskoene, dyttet air podsa i øra og gikk i vei. Litt artig var det at jeg tydeligvis hadde laget en spilleliste som varte akkurat så lenge turen rakk. Akkurat da jeg kom meg på innsiden av døren, ja så stoppet musikken også. Musikken hjalp! Det er jo så gørrkjedelig å gå alene, men med god musikk på ørene så ble faktisk turen mye lettere. Ja… “lettere”. Det er fortsatt tungt dette her, ingen tvil om det! Haha! Denne klokka jeg har investert i skal også ha sin takk. Det er artig med det lille pipet underveis når jeg går. For hver oppnådd kilometer, et nytt pip. De små gledene dere! Ikke fullt så artig er det når det vibrerer og teksten “BEVEG DEG” dukker opp på displeyet. Drittklokke, tenker jeg da før jeg vurderer å kaste den i tjernet…

 

Tungt er det, men lettere blir det for hver uke som går. Egentlig er jeg noe så forferdelig utålmodig, og skulle helst sett store resultater allerede nå. Vært ferdig liksom. Sånn er det jo ikke. Prøver derfor å tenke langt fram i tid. Neste sommer… DA se! Det går smått, men det er jo allikevel så verdt det…. til slutt:)

 

Resultater etter uke 4:

Uke 1: -2,6kg

Uke 2: – 0,5kg

Uke 3: -1,3kg

Uke 4: – 0,8kg

Totalt etter 4 uker: -5,2kg    (Jaddaaa!! Alltid magisk å runde en femmer;)

 

Igjen til delmål 1: 4,8kg

Igjen til målet: 24,8kg

Gjennomsnittlig vektnedgang: -1,3kg pr. uke

 

FACEBOOK

 

 

 

 

Romaskin//1 liters drikkeflaske!//Boksesett//X-bike sammenleggbar trimsykkel!//Lyko treningstights

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg