Mine resultater etter 7 uker med karboredusert kosthold!

Ny dag og mulighetene er mange! Stod opp i dag og hadde litt av en jobb foran meg på kjøkkenet. Vi har hatt et kombiskap i 3 år nå, og siden vi nå har blitt en familie på 6, så var det greit å bytte det ut med et uten fryser. Fikk rensket unna en del som var kasteklart, og ryddet og sortert i nyanskaffede bokser kjøpt på Biltema i går. Nå ser det helt fantastisk ut inni der om jeg skal si det selv, så får vi se hvor lenge det varer;)

Under ryddingen oppdaget jeg en del rotgrønnsaker som helst burde tas. Da jeg også hadde en svineknoke liggende og det tross alt er søndag, bestemte jeg meg for å lage en aldri så liten kjele med fersk suppe. Eller betasuppe som det også blir kalt. I og med at jeg har lagt om veien litt, så er det helt innafor for meg at suppa inneholder både litt potet og gulrot. Svineknoke har jeg faktisk aldri tilberedt før, så kjenner jeg gleder meg til resultatet:)

Den siste uka har som jeg skrev i går vært travel. Eldstegutten som er veldig aktiv og engasjert i fotballen, har jeg akkurat sendt avgårde på samling nr.5 denne uka. Det er høyst frivillig med så mange treninger altså, men i den alderen tror jeg ikke det finnes noe som heter “sliten” når man synes noe er så gøy. I tillegg er det denne fiskeinteressen jeg synes det er flott at han har, som også tar mye tid. Nå i sommer var han med på en fiskekonkurranse, hvor han ledet lenge men til sist kom på 2.plass. Artig vettu! I premie fikk han valgfritt fiskeutstyr for 500kr, og på grunn av gevinsten kunne han få dager komme hjem fra fisketur med ny personlig rekord! Synes ikke det er dårlig når man er 11 år å legge ut på tur alene og komme hjem med disse storfiskene, jeg? Vet faktisk ikke om jeg hadde turt å ta den av kroken selv… 😉

Dette har vært en god uke, og jeg er fortsatt veldig motivert for å klare det jeg har bestemt meg for. Det hjalp veldig når jeg la om kursen, for da ble det litt mindre å tenke på. Jeg har ikke gått en eneste tur denne uka, men allikevel går nåla den riktige veien. Nå er det faktisk ikke så lang vei igjen til delmål 1 er nådd, og jeg som synes jeg akkurat har startet!! Yes! Har fått beskjed av ungene at jeg snart må farge håret(!?), så det tror jeg faktisk må bli min store 10 kilosbelønning, en tur til frisøren med all inclusive! Er det noe jeg sjelden gidder å bruke tid og penger på, så er det akkurat det, men nå ser jeg fram i mot en liten make over fordi jeg fortjener det;)

Håper du henger med fotsatt? Det var mange som begynte samtidig med meg for 7 uker siden. Har det gått dritt er det aldri for sent. Brett armene opp og heng deg på da vel?

 

FACEBOOK

 

Resultater etter uke 7:

Uke 1: -2,6kg (lavkarbo)

Uke 2: – 0,5kg

Uke 3: -1,3kg

Uke 4: – 0,8kg

Uke 5: – 0,8kg

Uke 6: – 0,3kg (karboredusert)

Uke 7: -0,7kg

Totalt etter 7 uker: -7,0kg    

Igjen til delmål 1: 3,0kg

Igjen til målet: 23,0kg

Gjennomsnittlig vektnedgang: -1,0 kg pr.uke.

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg