TB Svinefilet med soppsaus og avokado

Dag 2 er snart over, og jammen har det gått smidigere enn fryktet. Det meste går, bare man er forberedt og har en plan!

Startet morgenen med en som jeg ser det, kjedelig frokost. Kan ikke regne med hotellfrokost hver eneste dag, så i dag ble det brisk med smør og syltetøy. Jeg sliter litt med pålegget, for egentlig er jeg ikke så begeistret for kjøtt og ost og sånt i kald form. I varm derimot?! Mmm… Ble syltetøy igjen, og ned gled det.

Etter litt farting hit og dit med trulte, var det veldig kjekt at lunsjen stod klar for varming i kjøleskapet. Jaja… ikke varming I kjøleskapet da, men dere skjønte hva jeg mente, hehe! Jeg digger restemiddager! Slipper å kaste mat, tid spart, og veldig sjelden har den en usmak dag nr.2. Digg!

Før middag rotet jeg litt i fryseren og fant en halv svinefilet jeg ønsket å trylle litt med. Resultatet ble skikkelig gourmet, spør du meg! Spesielt sausen… mmm!  Ikke noe veldig hokos pokus, men verdt å dele meg deg.

Ellers har jeg som (nesten) alltid vært innom både bacongull, nutrilett og sukkerfri sjokolade. Starten har vært god, og jeg skulle ønsker det snart var mandag så jeg får sett om det funker. Jukseveiing er ikke lov her hos meg. Tenk om jeg har vært dritflink i flere dager og blir “lurt” av en vekt som lever sitt eget liv før det virkelig gjelder?! Krise! Nei, mandag er dagen, punktum.

Følg meg gjerne på FACEBOOK for flere oppdateringer!

Tine

 

Svinefilet med soppsaus og avocado
(Mengde vurdere du selv etter smak og behov)

Svinefilet

Champignon

Løk

Avokado

Salt, pepper, hvitløkskrydder

Smør til steking

 

Soppsaus

2 dl vann

2 dl fløte

1 terning hønsebuljong

Sopp

Løk

Salt og pepper

 

Stek kjøtt

Stek sopp  og løk (store biter) i smør, legg til side.

Finhakk mer løk og sopp til sausen.

Kok opp van og buljong.

Ha i fløte, løk og sopp.

Kok opp og la småkoke i noen minutter.

Smak til med salt og pepper.

Server med sopp og løk (det du stekte først) og moden avokado.

 

Det ble tirsdagsmiddagen sin det!!
Flere middagstips finner du HER.

 

 

 

 

 

1 kommentar

Siste innlegg