TB Lavkarboform med Kjøttdeig og Blomkål!

Så var vi i gang igjen. I eldoradoet av middagsvalg, er det absolutt mest artig å finne på noe nytt. Denne gangen tenkte jeg å bruke en pakke kjøttdeig som “grunnmur”, og spe på med rester i grønnsaksskuffen. Resultatet ble en fantastisk god kjøttdeigform, som med litt salat og avocado som tilbehør ble en fullverdig lavkarbomiddag med karakter Meget+! Kunne jo ikke lage annet enn en 100% innaformiddag i dag, etter den begredelige starten på prosjekt TB…. Haha! Godt var det! Igjen, bruk så mye av hver ingrediens du ønsker. Velkommen til slumpens lavkarboverden!

Flere lavkarbomiddager finner du HER, og skulle det friste med noe søtt (sukkerfritt) kan du jo alltids nyte ettermiddagen på DISSE sidene.

Følg meg gjerne på FACEBOOK, det kommer mer!!

Tine

Du trenger:

1 pakke kjøttdeig

1 rødløk

1/4 purre

2 fedd hvitløk

1/2 blomkål

1 boks hakkede tomater

2ss rømme

Salt, oregano og chilikrydder

Mozarella

 

 

Slik kan det gjøres:

Sett ovnen på 200 grader.

Stek kjøttdeig

Press hvitløk, kutt opp løk i ganske store biter, og purre i ringer. Stek sammen med kjøttdeigen.

Ha i ønsket krydder.

Kutt blomkålen i små relativt små biter og ha i panna.

Hell over tomater og rømme og kok opp.

Ha ingrediensene over i ei smurt, ildfast form.

Dryss over mozarella, og stek i ca.20 minutter til osten er gyllen.

Server med salat og avokado, og lavkarbomiddagen er i boks!

 

 

 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg