TB Ørretform med grønnsaker og fløtesaus

“Det enkle er ofte det beste” sies det ofte i disse håndballtider. Skjønner ikke hvorfor jeg lot det skli ut…. SÅ mye deilig mat, i forhold til alt det søppelet og kjedelige middager jeg har servert meg selv! Ikke er det dyrere, og ikke så mye mer tidkrevende heller, bare mye, MYE bedre!! Bedre for kropp, smak og sinn 🙂

Denne retten gjør du som du vil med. Ikke gå til innkjøp av alle grønnsakene om du ikke absolutt vil, men bruk det du har og lag den til din egen.  Mengde og krydder tilpasser du antallet som skal spise, og ikke vær redd for å gjøre feil. Det kan ikke gå galt nemlig… Om ikke kreativiteten er på topp, vet jeg mange setter pris på en oppskrift å følge, så selvsagt hjelper jeg til med det. Lag den på onsdag, lørdag eller på bryllupsdagen! Dette er smaskens, uansett anledning!!

Til forma:

Ørretfilet uten skinn

Brokkoli

Purre

Paprika

Champignon

Lyse bønner

Fersk hvitløk

Litt kålrot for smak

Revet mozarella

Krydder: Salt, pepper, dill og persille

 

 

Til sausen:

1 dl vann

1 dl fløte

1/2 terning grønnsaksbuljong

1ss smør

Kok opp vann, fløte og smør. Ha i buljong og kok opp.

Smak til med krydderet som er nevnt over.

 

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. Jeg bruker nesten alltid varmluft…

Smør en ildfast form.

Kutt opp grønnsaker og hiv det oppi forma.

Legg fisken på grønnsakssengen, hel over sausen og ha revet ost på toppen.

Stek i ovnen i 25 minutter, server med rømme, lukk øynene og nyyyt…

Vis nettsted

Flere forslag til middager finner du HER, og om du vil følge meg på FACEBOOK er du selvsagt hjertelig velkommen til det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg