Terror on the beach

Havet, sier jeg bare <3

 

I dag kastet vi oss rundt for å ta en tur til havet. Jeg som ELSKER sjøen, har omtrent ikke vært der i sommer på grunn av det ustabile sommerværet, men NÅ se! Før jeg rakk å si noe som helst hadde Niklas forsvunnet på fisketur med en kompis, så da ble det meg og de tre andre ungene som dro på tur i dag. Det er jo et stykke å kjøre uansett hvor vi skal her vi bor, så for ikke å komme helt skjevt ut spiste vi litt før vi reiste. Pakket med en liten kjølebag med mat, og hva tar man med seg liksom? Det her er en litt kinkig greie egentlig, for det er jo ikke bare å smøre med seg noen baguetter og en pose boller om dagen liksom… Hmmm…. bråstekte et egg, og kastet dette i en matboks sammen med litt isbergsalat og fetaost. Det fikk være bra. Med en propud i tillegg, føltes det ikke SÅ fælt å pakke ned bitene med sjokoladekake til ungene.

Skjebergkilen møtte oss med et herlig sommervær. Det er noe med havet som gir meg en sånn helt spesiell ro i sjela, og da tuller jeg faktisk ikke! Ungene badet og fisket krabber, mens jeg solte meg i min flotte sommerdrakt som absolutt IKKE var en bikini. Den får vi ta neste sommer, hehe! Strand betyr kiosk, og siden ungene hadde egne penger med seg, forholdt jeg meg absolutt i ro i den synkende strandstolen, da ungene tuslet avgårde. Er livredd jeg altså! Hadde ikke vært rart i det hele tatt, om den strandstolen hadde kapitulert og sagt takk for seg… Nok om det.

Jeg SKAL tåle fristelser, men jeg MÅ jo ikke terrorisere meg selv slik jeg gjorde i dag.  Da jentene kom tilbake, hadde Martine kjøpt seg en stor strut med pommes frites… Herlighet så godt det luktet!! Klarte ikke å la være, jeg bare MÅTTE låne den litt for å…lukte… Den himmelske lukten gjorde at jeg virkelig måtte jobbe med meg selv, men jeg klarte det. Jeg klarte det!! Det ble med lukta og terroren og alt det der, men nok en gang kan jeg si meg svært fornøyd med dagen.

Vel hjemme ventet gutta med kveldsmaten, og for min del ble det en halv mozarella og cherrytomater….

En fantastisk dag med både fristelser og familietid. Herlig!

 

Følg meg gjerne på FACEBOOK for flere oppdateringer på hvordan dette prosjektet går;)

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg