Tips til lavkarbohandel!

En ny start krever et nytt kjøleskap!

Våknet opp til et merkelig vintervær i dag. 10 blå samt skikkelig snøvær er ikke akkurat det vi ser mest her vi bor, men velkommen skal snøen være. Det er så mye bedre med snø når man har barn i alle aldre i hus. Selv ungdommen har børstet støv av både skøyter og ski  den siste tiden, og ingenting er bedre enn det:)

I går kveld startet jeg planleggingen av runde 3014… Nå har jeg prøvd så utrolig mye rart uten hell, så har derfor kommet fram til at om skal jeg klare det må jeg gå 100% inn for det som funket sist. Lavkarbo. Lavkarbo og sukkerfritt. Jeg har meget lave forventninger til meg selv. Desto festligere blir det om jeg lykkes. Mange synes nok det er ganske så håpløst å drive sånn av og på, men det bryr jeg meg ikke nevneverdig om. Det er faktisk et godt tips! Å ikke bry seg så innmari mye om hva andre tenker og mener om deg. På dette punktet har jeg fått en god oppdragelse hjemmefra 😉

Vel… planleggingen gikk i første omgang ut på å skrive en handleliste. Skal dette gå veien, må jeg ha de matvarene jeg trenger i hus. Satt også opp en grovplan på middager gjennom uka, så jeg slipper å tenke så innmari mye på dette hver dag. Jeg skal prøve å gjøre det enkelt, og gjøre så godt jeg kan. Hvor godt det blir gjenstår jo å se, hehe!

Hvis det er noen nykomlinger her inne, er jo dette lavkarbogreiene ikke så alt for komplisert. Mest mulig rent kjøtt, fisk og grønnsaker. Velg matvarer som inneholder (helst) under 5g karbohydrater, og kutt ut mel og sukker. Det var veldig grovt, og grunnen til det er at det finnes så mange måter å gjøre  det på. Dette er min, du må finne din:)

I stedet for å skrive opp alt jeg handlet, legger jeg ved noen bilder. Det kan jo tenkes at flere der ute trenger en frisk start, og da kan det være greit å få noen tips. Jeg vet noen velger å avstå helt fra alternativer til sukker. Det gjør ikke jeg, derfor vil du altså finne for eksempel en nydelig melkesjokolade fra cloetta i sortimentet. Det er viktig å kose seg litt på ferden:)

Veldig hyggelig at så mange la til den nye snapchat – kontoen i går! Her er det plass til flere, så om du ønsker oppdateringer i løpet av dagen, søk opp Outdoorkids2021, så legger jeg deg til:)

FACEBOOK

Ønsker alle en finfin vinterdag!

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg