OMG! Det er ikke sånn superofte jeg er 100% fornøyd, men det ble jeg nå!! Disse lavkarbosnurrene ble ikke bare fantastiske på smak, de var superenkle å lage, konsistensen på deigen gjorde at den var samarbeidsvillig til tusen, og SE på de æ! Hehe! Veldig pussig jeg ikke har prøvd meg på det her før… En ny matpakkefavoritt, og en stor sjanse for overspising… Prøv den!! og du? De flyter IKKE utover ved steking…..Yes!
Flere godbiter til middag/lunsj finner du HER, og vil du ha flere oppdateringer er du hjertelig velkommen til å følge FACEBOOKSIDEN min.
Goood lørdag! Mmm….;)
Til ca.15 lavkarbosnurrer (bunnen) trenger du:
220g revet mozarella
3ss baconost på tube
1ss oregano
1/2 ts salt
1ss fiberhusk
150g mandelmel
1 egg
Pizzasaus:
3ss tomatpurè
4ss matfløte
Oregano
(Blandes sammen)
Fyll:
Gjør som du vil, men jeg brukte;
Smårettsskinke
Peppes hvitløkskjøttboller (deler de i 2)
1/2 løk
1/4 gul paprila
Cherrytomater
1 fedd hvitløk
Basilikum
Revet ost
(Smøret på bildet var i tilfelle jeg skulle smøre papiret, men det var det ikke behov for i det hele tatt)
Slik kan det gjøres:
Sett ovnen på 220 grader varmluft.
Smelt mozarella, baconost og krydder i en bollen i microen. Ca 1,5 minutt på sterk varme. Følg med!
Mens osten er i microen, pisker du egget lett med en gaffel.
Bland mandelmel og fiberhusk i en egen bolle.
Når osten er klar, ha i melblandingen og bland godt med hendene (kan godt hende du kan bruke maskin, men det trengs ikke).
Kna til slutt inn det lett, piskede egget.
Legg deigen på en bakepapirkledd stekeplate, og bruk fingre til å trykke den ut til den blir passe tykk. Ca 0,3 mm kanskje? Prøv deg fram før du tar på fyllet. Den skal ikke være vanskelig å rulle!
Ha på saus og ønsket fyll.
Stek i ca, 15 minutter, og VIPPS, du har verdens beste lavkarbosnurrer!!
De så gode ut! Du lager sååå mye godt! 👍🏻 Vet du hvor mange karbo pr stk? Hadde vært kjekt å vite
Neeei… beklager det altså! Pleier ikke å regne og telle, for det gjør det så komplisert, hehe!
Prøvde pizzasnurrene dine her om dagen. Helt konge👍 Håper du fortsatt er ved godt mot.
Herlig! Jeg har ikke vært ved godt mot på veldig lenge, men NÅ er jeg det! Igjen… hehe!
Herlig 🙂 Vi bakte også pizza i dag! Disse så skikkelig gode ut 🙂
Takk 🙂
Åh, disse så utrolig gode ut!
Det var de også, hehe!
De ble kjempegode til tross for at jeg malte mandler selv, og deigen ble grovere. Hvilket mandelmel bruker du?
Disse så helt fantastiske ut, er det noen som har prøvd å fryse dem?
Jeg! Og det gikk fint synes nå jeg:)